« Terug

Handige tools om zelf pakkingen te snijden en pakkingtrekkers

blanco-wagner.png23 feb

Wagner Gaskets & Seals staat bekend als pakkingsnijder van pakkingen in alle soorten, maten en materialen. Standaard pakkingen maar ook specifiek op maat. Voor de meest uiteenlopende situaties zijn wij in staat om pakkingen te leveren, maar niet voor alle situaties is het mogelijk om een pakking te laten maken. In sommige gevallen moet een pakking snel aanwezig zijn, is de oplage te klein of is het simpelweg te kostbaar om een pakking te laten maken. Dan is het handig om de juiste tools binnen handbereik te hebben waarmee u zelf een pakking kunt snijden. Voor diverse pakkingsnijders kunt u bij ons terecht. Onderstaand treft u een overzicht van de beschikbare tools. 

ciclo-cirkelsnijder-pakkingsnijder.jpg

Ciclo® cirkelsnijder

De Ciclo® pakkingsnijder is geschikt voor het snijden van platte pakkingen tot een dikte van 12 mm. Het diameterbereik van deze snijder is 30-1000 mm.

pack-boy-pakkingsnijder.jpg

Pack-Boy® pakkingsnijder voor stopbuspakkingen

Deze pakkingsnijder is toe te passen voor het snijden van gevlochten pakkingen tot een dikte van 25 mm. De snijder zorgt voor een afdichtend effect waardoor de pakking efficient blijft.

hand-pakkingsnijder.jpg

Hand pakkingsnijder

Snel een pakking nodig? Met deze hand pakkingsnijder kan er ter plaatse een pakking gesneden worden. De snijder is instelbaar tussen 45 ° en 90 ° sneden

pakkingtrekker-17-delig-kofferset.jpg

Pack-Maid® pakkingtrekker kofferset 17-delig

Dit kofferset bevat de meest gebruikte pakkingstrekkers. Een aantal pakkingtrekkers hebben uitwisselbare punten waaronder een kurkentrekker, schroefdraad en borstel type. 

Meer informatie of bestellen?

Wilt u meer informatie over de tools of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0180-762 600 of stuur een e-mail naar info@wagnergaskets.nl.

« Terug