« Terug

Voorkom verwondingen aan handen en vingers met Fingersavers!

blanco-wagner.png31 okt

Arbeidsongevallen met verwonding van handen en vingers zijn een terugkerend probleem, specifiek op het gebied van montages. Maar gelukkig zijn er inmiddels Fingersavers verkrijgbaar. De Fingersaver is een onmisbaar montage- en demontagegereedschap dat vingers en handen beschermt tegen verwondingen.

Fingersavers zijn ontworpen om verwondingen en blessures aan handen en vingers te voorkomen bij het aandraaien van bouten en moeren van flensverbindingen. Handen en vingers bevinden zich niet meer in de buurt van het slaggereedschap indien het noodzakelijk is om hierbij bijvoorbeeld een hamer te gebruiken. Een fingersaver vormt is in feite het verlengstuk van handen en vingers van werknemers tijdens montage of demontage van een flensverbinding, of bij andere constructies, daar waar het gebruik van een slagsleutel niet is te vermijden.

Verkrijgbaarheid Fingersavers

De Fingersavers zijn verkrijgbaar in drie varianten: 295 mm (compact type), 375 mm en 850 mm. Alle varianten zijn uit voorraad leverbaar. De fingersaver is stevig maar licht in gewicht en uiterst gemakkelijk te hanteren. Tevens zijn handige draagriemen (safety lanyard) verkrijgbaar wele het werken op hoogte nog veiliger maken.

Meer informatie of bestellen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de Fingersavers? Neem gerust contact met ons op. Ook voor het bestellen van Fingersavers kunt u contact met ons opnemen.

Contact

« Terug