Home ›› Camlock Gaskets En Camlock Seals

Camlock gaskets en Camlock seals bij Wagner Gaskets

Bent u op zoek naar de perfecte camlock gaskets of camlock seals om camlock koppelingen af te dichten? Wij leveren de camlock pakkingen met een FEP ommanteling in verschillende soorten en maten.

Camlock Gaskets en Camlock Seals speciaal voor camlock systemen.

Camlock is een van de populairste systemen als het gaat om flexibel en snel (ont)koppelen van aansluitingen. De aansluitingen kunnen eenvoudig en zonder gereedschap gekoppeld worden. Een camlock systeem wordt voornamelijk gebruikt voor het koppelen van transport- en waterslangen. Dit systeem is uniek omdat het bestand is tegen onder andere trillingen, slepende bewegingen en pulserende drukken. Een camlock systeem is in principe lekvrij maar soms is het nodig om de aansluiting af te dichten met speciale camlock seals oftewel camlock gaskets. Deze pakkingen hebben een FEP ommanteling waardoor ze onder meer bestand zijn tegen extreem hoge temperaturen. 

camlock gaskets camlock seals Wagner
Neem contact op ▸

De functionaliteiten van Camlock Gaskets en Seals 

De seals en gaskets zijn uitermate geschikt in situaties waarbij het regelmatig voorkomt dat er een slangwisseling plaatsvindt. De camlock gaskets en seals zijn leverbaar met een siliconen of Viton ™ binnenkerk en beschikbaar vanaf ½ t/m 4 duim. 

Camlock gaskets en Camlock seals: de eigenschappen

Camlock gaskets en camlock seals hebben door de FEP ommanteling de volgende eigenschappen:

 • Bestand tegen hoge temperaturen: de pakkingen zijn bestand tot een temperatuur tot 250 graden. Dit is extreem hoog en een uniek kenmerk van dit product.
 • Flexibiliteit: de camlock gaskets en camlock seals blijven samendrukbaar, wat getuigt van de flexibiliteit van de producten.
 • Minimale inkapseling tot kernopening: waardoor de kans op beschadiging van de inkapseling wordt verkleind
 • Superieure vlakheid van de pakking: zorgt voor een gelijkmatig contact over het afdichtingsoppervlak
 • Glad afdichtingsoppervlak: vrij van krommingen en knikken om mogelijke lekpaden te voorkomen
 • Uitzonderlijke chemische bestendigheid: een kostenefficiënte vervanging voor FFKM-afdichtingen voor agressieve chemicaliën

camlock gaskets camlock seals

Neem contact op ▸

Over Wagner Gaskets & Seals

Wagner Gaskets & Seals is in 2018 opgericht en is gespecialiseerd in industriële afdichtingen en mechanische- en dynamische seals. Daarnaast bent u bij Wagner ook aan het goede adres voor technisch advies voor het toepassen van de producten. Wij staan er voor open om uw wensen te bespreken en vinden het belangrijk om iets te maken waar u profijt van heeft. Ons doel is om onze klanten optimaal in hun wensen te voorzien door middel van een no-nonsense aanpak. Doordat we ruim 35 jaar ervaring hebben in het vakgebied, kunnen we in elke situatie van een passende oplossing voorzien.

Neem nu contact met ons op!

Zoekt u een partner die:

 • Innovatief en oplossend gericht is
 • Hoogwaardige producten biedt
 • 24/7 de klant van service kan voorzien
 • Specialistische kennis kan bieden
 • De perfecte oplossing in camlock gaskets en camlock seals biedt

Dan bent u bij Wagner Gaskets & Seals aan het goede adres! We zijn dagelijks bereikbaar via 0180 762 600 of via info@wagnergaskets.nl

Neem contact op